🌩️ Dé motivatie quotes canvassen, om de dag gemotiveerd te beginnen en succesvol te eindigen!

FAQ


Hoe is de kwaliteit van de canvassen?
De canvasdoek en ook de latten zijn een natuurproduct. Het doek en de latten die we gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit. De latten zijn verlijmd om kromtrekken tot een minimum te beperken. Ook worden de doeken met de hand opgespannen, dit geeft het mooiste resultaat! Toch kan de canvas en hout gaan werken onder invloed van de luchtvochtigheid en temperatuur. Hierdoor kan het doek soms minder strak op het frame zitten, dit is niet te voorkomen. Ook tijdens transport kan dit gebeuren, maar geen reden tot paniek!
 
Doek opnieuw op spanning brengen
Om het doek opnieuw op te spannen, zitten aan de achterkant van het frame zogenaamde spietjes. Deze kunt u met een hamer wat verder in het frame slaan. Hierdoor zet het frame een klein beetje uit waardoor het doek weer strak komt te staan.
 
Schoonmaken
Wilt u het canvasdoek schoonmaken? Dit kan door afstoffen met een zachte, niet ruwe doek. Eventueel kan dit met een niet pluizende vochtige doek. Gebruik geen zeep, allesreiniger of glassex, dit is niet goed voor de bedrukking van het canvas.
 
Hoe hang ik het canvas op?
Onze canvassen worden geproduceerd met een ophangsysteem erop. Deze zit bovenaan de achterzijde in het houtwerk bevestigd. Hierdoor kunt u het canvas makkelijk ophangen waar u maar wilt. Door simpelweg een spijker of punaise in de muur te bevestigen, kunt u het canvas er met dit ophangsysteem ophangen.  
 
Hoe retourneer ik mijn canvas?
Het kan altijd zijn dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Informatie en voorwaarden kunt u hier vinden.
 
Wat is een Waker?  
Een waker is iemand die iedere dag het maximale uit zichzelf haalt en zich omringt met een motiverende- en inspirerende omgeving (towake canvassen), om te werken aan een succesvolle toekomst!
 
Wanneer kan ik nieuwe collecties verwachten?
Nieuwe collecties zullen om de zoveel tijd worden gelanceerd. De precieze tijdsperiode tussen de collectie kunnen wij niet verklappen. Houd ons dus goed in de gaten, laat je e-mail achter op onze website en volg ons op social-media. Via deze kanalen houden wij jou op de hoogte. Zo kan jij de eerste zijn, die canvassen uit de nieuwste collecties bemachtigt!