🌩️ Dé motivatie quotes canvassen, om de dag gemotiveerd te beginnen en succesvol te eindigen!

Word succesvol in de natuur!


De natuur is een plek van rust en even helemaal tot jezelf komen. Een plek zonder social media. Een plek zonder vergelijkingen. Ieder blaadje-, iedere tak-, iedere boom is anders. Een plek zonder verwachtingen, vooroordelen en afgunsten. Een plek waar je even de sleur kan ontduiken. Een plek waarvan velen de waarde niet inzien. Een plek waar je kan vinden wie jij bent. Een plek waar je antwoorden kan vinden op vraagstukken, waar je mee zit. Een plek waar je dingen kan afsluiten of ontdekken. Een plek waar je troost en moed vind. Een plek die we moeten koesteren. Een plek die toegankelijk is voor iedereen. Een plek voor mij. Een plek voor jou!

De waarde van een plek als het bos wordt onderschat. Tegenwoordig denken we er überhaupt niet eens meer over na, dat een plek als deze nog bestaat. Je hebt er geen tijd voor?! Je moet er tijd voor maken! 

Naast succesvol worden wil je ook gelukkig zijn. Om dit geluk te waarborgen, is het belangrijk dat jij af en toe ontspant en een moment inplant om te reflecteren op jezelf en tot je ware “ik” te komen. Het bos is hiervoor de geschikte plek!

Naast het leegmaken van je hoofd van alle gedachten en druktes waar je mee rond loopt, helpt het om inspiratie op te doen:

“Een kleurrijk canvas met oneindige vormen en patronen, waar jij je fantasieën en verbeelding op los kan laten.”

Om zo op nieuwe ideeën of inzichten te komen, waar je eerder niet over hebt nadacht. Er kunnen nieuwe perspectieven ontstaan, die je helpen anders tegen een situatie aan te kijken, om zo een nieuwe benadering aan te gaan.

Daarnaast houd het je scherp en fris. Door een overvloed aan zuurstof en natuurlijke lucht, zal jij jezelf helemaal opladen. Op deze manier kan je weer maximaal presteren om je doelen sneller en effectiever te bereiken! Maak tijd vrij en plan 1x per week een moment in, met het geweten dat dit moment even waardevol is als ieder ander moment op je planning.