🌩️ Dé motivatie quotes canvassen, om de dag gemotiveerd te beginnen en succesvol te eindigen!

Durf groot te dromen!


We worden vanaf jongs af aan geleerd om beperkt te denken. Door alleen als ons schoolsysteem worden we in hokjes geplaatst en wordt ons een bepaalde rol in de samenleving in de schoenen geschoven. Vanaf dat moment werken we naar deze rol toe. We krijgen exacte vakken, toetsen waarbij beperkte antwoorden goed zijn en we worden volgens een bepaald puntensysteem getoetst op hoe goed we zijn. Maar wat is goed? Wat is goed als we door deze beperkte manier van leven onze creativiteit en fantasie verliezen? We worden niet gestimuleerd om anders te denken. Het wordt zelfs afgestraft in de vorm van een onvoldoende of we worden teruggeplaatst in het proces. We kiezen uiteindelijk voor zekerheid en veiligheid, om een x aantal inkomen te hebben, zodat we onze rekeningen kunnen betalen en we het leven leven zoals het hoort: "Binnen je comfortzone blijven!" 

Trek je los van dit systeem door je fantasieën en creativiteit te blijven stimuleren. Durf anders te denken en laat niemand je vertellen, wat je wel of niet mag denken of dromen. Het is een bezit van jou, waar niemand anders aan mag komen, laat staan het van jou afpakken! Laat je dromen niet ontkrachten door anderen, maar maak ze iedere dag een beetje groter!

Alles is mogelijk. Dromen verwezenlijken is het mooiste wat er is. Laat je fantasieën uitkomen en durf groter te denken. Verhoog je standaarden! Je maakt de wereld niet mooier door jezelf klein te houden. Jij kan en mag alles. niemand behalve jijzelf kan jou hierin tegenhouden. Denk ongelimiteerd en stel jezelf de vraag why not? Werk aan jezelf en haal het maximale eruit wat er in zit. Gun jezelf en jouw omgeving, om de beste versie van jezelf te zijn. Wees een voorbeeld voor je omgeving, familie en vrienden, van iemand die de moed heeft om deze beste versie van zichzelf te worden!

Durf een dromer te zijn! Jij wilt uit je huidige situatie glippen en grote dingen doen! Dingen doen die je jezelf nooit had kunnen voorstellen. Dingen doen om uiteindelijk versteld te staan van de resultaten, die je gaat behalen! Het is niet makkelijk, maar moeilijk gaat ook! Het vergt vooral heel veel moed. Het zal bloed, zweet en tranen kosten en een hele hoop moeite en energie, om jouw dromen te verwezenlijken!

Jouw eerste gedachte bij het dromen gaat niet over of het mogelijk is of niet. Je durft anders te denken en laat, jouw fantasie in combinatie met het volgen van jouw hart, de leiding nemen! Al moet je alles wat je nu hebt opgeven om daar te komen, jij hebt het er voor over! Het gaat om de uren, energie, pijn en momenten van falen die jou uiteindelijk brengen bij waar je wilt zijn. Alles om naar die droom toe te werken! Jij verdient dat!

En ik weet dat het soms ontzettend lastig is om naar jouw droom toe te werken. De weg zal velen obstakels en twijfels hebben. Ik heb die ook, iedereen heeft deze. Je bent niet alleen! Deze obstakels weerhouden jou echter niet, om deze droom op te geven! Ze zijn niet sterker dan jouw liefde en passie, die je bij deze droom voelt! Deze obstakels zijn juist de reden om door te gaan. Ze zijn de reden dat jij de drive hebt om jouw droom te laten slagen. Dit gevoel, deze gedachte, deze drive en angst van falen vormen gezamenlijk de reden; waarom jij houdt van deze weg naar jouw droom! Het is jouw passie, die niets of niemand van jou kan en mag afpakken. Laat nooit iemand aan jouw droom komen. Hij is van jou! Het beste gedeelte van een doel hebben, is het hebben van dat doel. Het beste gedeelte van een droom hebben, is het najagen van deze droom! Stop nooit met deze jacht! Jij hebt dit!


Laat een reactie achter