🌩️ Dé motivatie quotes canvassen, om de dag gemotiveerd te beginnen en succesvol te eindigen!

Blijf hongerig!


Zonder honger eten we niet genoeg en als we niet genoeg eten groeien we niet!  Je hebt een nieuw idee, dat je wilt uitwerken, waar je super enthousiast over bent. Je motivatie is extreem hoog en het enige wat je wilt, is zo snel mogelijk aan de slag gaan. Echter zwakt deze motivatie in de dagen hierna redelijk wat af en na een paar weken is hij zelfs bijna weg. Je hongerigheid om je idee uit te werken en je doel te behalen is minder geworden. Daarom is het zaak dat jij je honger blijft voeden. Als onze honger namelijk te sporadisch voorkomt, zijn we niet in staat om in stijgende lijn te blijven groeien. We zijn continu bezig met het onderbreken van het groeiproces wat ten koste gaat van het eindresultaat. Maar wat zijn nou goede manieren om deze honger te blijven voeden? Ik heb er een aantal voor je!

Allereerst een belangrijk aspect, dat jou helpt bij het gemotiveerd blijven, is visualiseren. Creëer een eindbeeld voor jezelf! Wat wordt er met een eindbeeld bedoelt? Een concreet beeld van een toekomstige situatie in je leven, waar jij bent wie je op dit moment wilt zijn! Voorbeeld: "Je bent op een jacht in Ibiza, Je bent met jouw geliefden en bent je bewust van de belangrijkheid van de aanwezigheid van deze naasten. In de verte zie je in de haven jouw droomauto staan en ja deze is van jou! Je krijgt een belletje, het is een medewerker uit jouw magazijn. Hij vertelt je over het enorme succes aan verkopen van jouw product die dag. Vandaag is er een record aantal verkocht! Je ervaart rust en bent dankbaar voor jouw situatie op dat moment. Je bent jezelf dankbaar! Jij hebt jouw die situatie gegeven. Je bent gelukkig!" Creëer voor jezelf nu zo'n scenario, met waarden die voor jouw belangrijk zijn en die jij wilt bereiken. Belangrijk is dat je er een beeld bij creëert alsof het een toekomstige herinnering is! Herhaal deze visualisatie iedere dag in je hoofd en haal er je kracht uit. Je zal zien dat je honger naar het behalen van dit doel iedere dag aanwezig blijft en zelfs toeneemt!

De hongerigheid kan vaak ook afgezwakt worden omdat het proces te lang duurt. En dit is zeker iets dat je moet onthouden; het proces om succes te bereiken duurt ontzettend lang en is eigenlijk nooit klaar! Echter kan je het proces in stukjes knippen door het volgende te doen. Stel voor jezelf concrete tussendoelen. Dit zijn kleine doelen die samen het grote geheel vormen van jouw einddoel. Door het bepalen van deze tussendoelen, zal je kleine succesmomentjes ervaren, die samen het grote geheel vormen, tot je uiteindelijk bij jouw eindsucces bent. Dit voelt veel fijner, dan dat je alleen op het einde van jouw reis één succesmoment ervaart. Je zal zien en ervaren dat wanneer je deze kleine succesmomenten behaald, jouw honger blijft en zelfs toeneemt gedurende het proces naar jouw einddoel!

Een volgende manier die jouw helpt om hongerig de blijven is; de belangrijkheid van het behalen van het eindresultaat vergroten. Zie het alsof er geen mogelijkheid is, dat je het eindresultaat niet behaalt. Die mogelijkheid is er niet, omdat je voor jezelf gaat bepalen dat wanneer deze mogelijkheid er wel zou zijn, je ontzettend ongelukkig wordt. Je gaat bijkomend jouw huidige situatie zo pijnlijk mogelijk maken! Waar je nu bent is niet waar je wilt zijn en je gaat er alles aan doen om deze situatie te veranderen. Je zal zien dat wanneer je dit doet, de hongerigheid vanzelfsprekend wordt, om los te komen van je huidige situatie en toe te werken naar jouw eindsituatie. Waarin je jouw meest gelukkige moment hebt vastgesteld!

Ook is het belangrijk om jezelf met je juiste dingen te blijven voeden. Hiermee bedoel ik het voeden van jouw hersenen! Voedt jouw hersenen met positiviteit, optimisme en hoop en probeer negativiteit, pessimisme en ongeloof te vermijden. Laat ze niet toe in jouw hoofd en voedt je bewustzijn alleen maar met dingen die jouw honger bekrachtigen. Voed jezelf met dingen, die de stappen die nodig zijn voor het bereiken van jouw einddoel stimuleren! Dit kunnen naast positiviteit, optimisme en hoop ook dingen zijn die heel dichtbij jouw doel staan. Is jouw doel bijvoorbeeld het behalen van een bepaald fysiek, is het belangrijk dat je jezelf zo veel mogelijk probeert te voeden met sport gerelateerde content. Op deze manier ben jij constant met je doel bezig en doe je ook nog inspiratie en extra motivatie op, om jouw doel sneller en/of effectiever te behalen! Probeer je leven dus zo goed mogelijk naar jouw doel in te vullen!

Dan de laatste en meest krachtige motivatie; seksuele motivatie?! Ja, echt waar seksuele motivatie! Deze motivatie is de meest krachtige, die jij als mens kan hebben. Vele grote succesvolle mensen gebruikten deze seksuele motivatie als grootste drijfveer om hun doelen te bereiken. Zij zijn door het benutten van deze drijfveer ontzettend succesvol geworden. Heb je een bepaald verleden met een geliefde of heb je iemand in je hoofd, waar je graag jouw leven mee zou willen delen, maar dat nu nog niet doet. Gebruik deze pijn nu als drijfveer en motivatie om jouw doelen te bereiken. Denk daarbij, dat bij het behalen van jouw doelen, je zijn of haar hart wint. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt, ben je naast succesvol, ook een stukje dichter bij hem of haar! Je zal merken als je deze seksuele motivatie toepast, jouw hongerigheid toeneemt en je er alles aan gaat doen om dat doel te bereiken!

 

 


Laat een reactie achter