🌩️ Dé motivatie quotes canvassen, om de dag gemotiveerd te beginnen en succesvol te eindigen!

Blogs RSSMotivatie quotes canvassen van ToWake?!

ToWake is dé specialist in muurposters op canvas. Deze muurposters op canvas bevatten de meest krachtige motivatie quotes met bijbehorende visualisatie. Deze unieke motivatie quotes muurposters worden op superkwaliteit canvas gedrukt!

Lees verderJij bent geboren om te vliegen!

Wij zijn allemaal geboren om te vliegen om uiteindelijk het hoogste punt te bereiken, waartoe we in staat zijn! Jij ook! Haal iedere dag het maximale uit jezelf en maak opofferingen om jouw toekomstige ik trots te maken. Misschien sta je nu nog op de grond, maar bij consistent handelen vlieg jij binnenkort om al jouw bereikte doelen heen!

Lees verderBlijf hongerig!

Sta iedere dag op met dezelfde honger als de dag ervoor! Jij hebt jouw doelen nog niet bereikt dus is het zaak om door te blijven gaan. Je bent niet zover gekomen, om zo ver te komen. Nee! Jij wilt en zal er alles aan doen om jouw doelen te bereiken! Uiteindelijk zal het proeven van de overwinning het allemaal waard zijn!

Lees verderDurf groot te dromen!

Dromen is een mogelijkheid van fantasie, die we vaker moeten gebruiken! Durf "out of the box" te denken, durf anders te denken en dromen. Droom groots en streef naar het verwezenlijken van deze dromen! Jij kan dit!

Lees verderJouw dromen overwinnen excuses!

Dromen wegen meer dan excuses! Droom groot en maak een plan. Houd ten alle tijden de focus op deze droom! Bij consistent, persistent en effectief handelen, komt deze droom uit! Geloof erin dat het verwezenlijken van deze droom, vele malen beter en lekkerder voelt dan het ontduiken in jouw excuses!

Lees verder